Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά το περιβάλλον του για όσα έγιναν στο αεροδρόμιο – Βίντεο

Για την Ελλάδα ταξίδεψε σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος, από το Ντουμπάι όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για να περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με άλλους Έλληνες αλλά και τη φημολογούμενη νέα σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου. Το πολυσυζητημένο ταξίδι του πρώην εκδότη τελείωσε το πρωί της Τετάρτης και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι λίγο πριν από την επιστροφή του στην πατρίδα. (Δες εδώ φωτογραφίες)

Στο βίντεο ντοκουμέντο του TLIFE, φαίνεται μια κυρία να φωνάζει την ώρα που περνά ο Πέτρος Κωστόπουλος. Δεν πήγε όμως να φύγει όπως λέει πηγή από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην εκδότη,  ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν προσπάθησε ποτέ να φύγει πριν φύγουν οι υπόλοιποι συνεπιβάτες του αλλά λόγω της αναμονής, υπήρξε εκνευρισμός μια κυρίας η οποία άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί έφυγαν νωρίτερα 12 άτομα στα οποία δεν ήταν μέσα ο πρώην εκδότης. Όπως λένε οι πληροφορίες η φύλαξη του αεροδρομίου επέτρεψε σε αυτά τα 12 άτομα να φύγουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έφυγε νωρίτερα, αλλά αντίθετα έφυγε στο τέλος μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες. Χωρίς την άδεια των υπευθύνων του αεροδρομίου εξάλλου, δεν μπορούσε να αποχωρήσει κανείς, τονίζει πηγή του αεροδρομίου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος δεν τσακώθηκε με κανένα και η κυρία που φαίνεται να φωνάζει στο βίντεο, φώναζε στους υπαλλήλους  για την καθυστέρηση και δεν άλλαξε κουβέντα με τον ίδιο. Μάλιστα εκτός από αυτή την κυρία δεν υπήρξε άλλη διαμαρτυρία, από κανέναν άλλο επιβάτη της πτήσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο κάποια στιγμή ο Πέτρος Κωστοπουλος συνομιλεί με τα παιδιά του κ. Τσάκου που βρισκόταν και εκείνος στην ίδια πτήση και φαίνονται πίσω του οι άλλοι επιβάτες που φεύγουν.

 

Δες το βίντεο:

 

 

Read More

And More