Πέτρος Κωστόπουλος: Βόλτα με τη μηχανή στο κέντρο της πόλης με τον γιο του Μάξιμο – Φωτογραφίες

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο και όσο μεγαλώνουν η σχέση του γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

Ο γνωστός παρουσιαστής προσπαθεί να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο στον γιο του, Μάξιμο καθώς, κάνοντας μαζί του διάφορες δραστηριότητες, ενώ όταν οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν φροντίζει να επισκέπτεται και τις κόρες του που τα τελευταία χρόνια ζουν στο εξωτερικό.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πέτρο Κωστόπουλό μαζί με τον γιο του στο κέντρο της πόλης. Αυτή τη φορά, αφού έλιωσαν τα χιόνια, πατέρας και γιος απόλαυσαν μία βόλτα με τη μηχανή στο Κολωνάκι.

«Έχω τον Μάξιμο όλα τα Σαββατοκύριακα. Περνάμε πενήντα ώρες μαζί, πράγμα που δεν συνέβαινε όταν ήμουν παντρεμένος. Κι έτσι όλα τα Σαββατοκύριακα είναι πια παιδικά για μένα.

Μέχρι να μεγαλώσει ο γιος μου, βέβαια, γιατί τότε δεν θα θέλει να περνάει τον χρόνο του μαζί μου. Ομολογώ ότι τον χρόνο που περνάω τώρα μαζί του δεν τον πέρασα με τις κόρες μου, γιατί ζούσαμε στο ίδιο σπίτι, και ήταν αλλιώς, είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Read More

And More