Πέτρος Κωστόπουλος: Χαλαρές στιγμές με τον γιο του Μάξιμο στο γήπεδο! [pics]

Μπορεί να απέχει εδώ και μερικούς μήνες από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει άπλετο ποιοτικό χρόνο με τον μονάκριβο γιο του, Μάξιμο. Βλέπεις, οι δύο κούκλες κόρες του – η Αμαλία και η Αλεξάνδρα – μένουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και δεν τις πολυβλέπει, ωστόσο όποτε του δίνεται η ευκαιρία παίρνει το αεροπλάνο και ταξιδεύει για να βρεθεί στο πλευρό τους.

Εκείνος και η πρώην σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και παρά το γεγονός ότι ο μικρός Μάξιμος μένει με τη μαμά του και τον νέο της άντρα και Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, βλέπει τον μπαμπά του πολύ συχνά! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε πριν μερικές ημέρες πατέρα και γιο στο ΣΕΦ να παρακολουθούν μαζί αγώνα μπάσκετ, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ρωσικής ομάδας Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος λατρεύει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον γλυκό Μάξιμο και να κάνουν πράγματα μαζί! Ο παρουσιαστής και ο γιος του έκατσαν στις πρώτες σειρές, είδαν τον αγώνα και πανηγύρισαν για τον Ολυμπιακό!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More