Πέτρος Κουσουλός: «Έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζωή Κρονάκη, Μαμά-δες βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του ως πατέρας, για την οικογένεια και τα παιδιά του ενώ αποκάλυψε και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε πως η γυναίκα του, Όλγα Ζαριφοπούλου είναι έγκυος.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου με τον ερχομό των παιδιών μου. Η μεγάλη είναι 4 ετών και με την μικρή έχουν 11 μήνες διαφορά και αυτό ήταν και λίγο δύσκολο για εμάς. Τα παιδιά δίνουν άλλο νόημα στη ζωή. Η πρώτη κόρη μου ήταν 3 μηνών όταν μάθαμε ότι η σύζυγός μου ήταν πάλι έγκυος. Είναι ωραίο γιατί είναι κοριτσάκια και επειδή είναι το ίδιο φύλο είναι τέλεια αυτή η συνύπαρξη».

Σχετικά με το πως είναι ο ίδιος ως πατέρας, ο Πέτρος Κουσουλός περιέγραψε: «Είμαι χαζόμπαμπας, δεν μπορώ ποτέ να τις μαλώσω, η μαμά είναι η αυστηρή της οικογένειας».

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την σύζυγό του, αλλά και τον ερχομό των παιδιών του, ο δημοσιογράφο δήλωσε: «Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί ενώ ήμασταν μαζί 6 μήνες, όποτε έχει και τα καλά του αυτό αλλά και τα κακά του. υπό την έννοια ότι δεν είχαμε γνωριστεί καλά και δεν είχαμε προλάβει να ζήσουμε πολλά πράγματα». 

Και πρόσθεσε: «Έμαθα ότι θα γίνω πατέρας ενώ η γυναίκα μου βρισκόταν στο νοσοκομείο, γιατί είχε πάθει κάτι γυναικολογικό και επειδή οι γιατροί έπρεπε να την εξετάσουν για να δουν ποια αντιβίωση θα της χορηγήσουν, ανακαλύψαμε πως είναι έγκυος. Ήθελα πολύ να κάνω μία οικογένεια και είμαι ευτυχής ενώ βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουνε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, είναι η συνέχειά σου ουσιαστικά». 

Read More

And More