Πέτρος Λαγούτης: Η ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

”Πολλή δουλειά είναι η ζωή μου αυτή την περίοδο”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης Ηangover στο θέατρο Εγνατία.

Μετά από μία γεμάτη σεζόν στην Αθήνα και πολλές παραστάσεις το έργο ανέβηκε και στην συμπρωτεύουσα. Ο Πέτρος αγαπάει ιδιαίτερα την πόλη και χαίρεται κάθε φορά που ανεβαίνει είτε είναι για δουλειά είτε για αναψυχή.

Αυτή τη φορά ο λόγος είναι επαγγελματικός αλλά ο χρόνος του μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με το Hangover o Πέτρος ανεβάζει και το έργο “Μονογαμία” στο θέατρο Άνεσις με συμπρωταγωνιστή τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης με την παρουσία πολλών επωνύμων. Η βραδιά συνεχίστηκε στο αγαπημένο στέκι του Πέτρου στο Κολωνάκι, στο Altamira. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος ήταν εκεί! Ανάμεσα στους θαμώνες εντοπίσαμε και την Άννα Φόνσου.

Για την πρεμιέρα του Hangover στο θέατρο Εγνατία μίλησε στη Δημοτικη Τηλεόραση Θεσσαλονίκης Tv100 και την εκπομπή “Πάρτε Θέση” με την Χριστίνα Κανατάκη.

Read More

And More