Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Νέα δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού – Φωτογραφίες TLIFE

Μαζί εμφανίστηκαν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στη σημερινή συγκέντρωση των Ελλήνων Ηθοποιών που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.30 και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα εν αναμονή των αποφάσεων από τη συζήτηση των εκπροσώπων των Ελλήνων Ηθοποιών με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι σε σχέση τους τελευταίους πέντε μήνες. Το ειδύλλιο των δυο ηθοποιών γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς “Παγιδευμένοι” στην οποία πρωταγωνιστούν και οι δυο και εκ τότε είναι αχώριστοι.

Λίγες είναι οι φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει τους δυο τους σε κοινές εξόδους στο κέντρο της Αθήνας χωρίς ωστόσο κανείς από τους δυο να έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια στον δεσμό τους. Μάλιστα, πρόσφατα ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε για την πρεμιέρα του “Έτερος Εγώ – Νέμεσις” ρωτήθηκε για τη σχέση του με την ηθοποιό αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει. (δες εδώ την αντίδραση του Πέτρου Λαγούτη σε ερώτηση για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ)

Δες παρακάτω φωτογραφίες των δυο ηθοποιών από την εμφάνισή τους στη συγκέντρωση των Ελλήνων Ηθοποιών:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More