Πέτρος Λαγούτης: Στην πρεμιέρα της Μυρτώς Αλικάκη μαζί με τα παιδιά τους!

Αν κανείς έβλεπε σήμερα τον Πέτρο Λαγούτηκαι την Μυρτώ Αλικάκη δεν θα σκεφτόταν ότι τους χωρίζει ένα διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις και να μεγαλώνει τα παιδιά του χωρίς την απουσία κάποιου από τους δύο γονείς.

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι όταν αφήνουν στην άκρη πείσματα και εγωισμούς, η αγάπη βασιλεύει. Και με την Μυρτώ είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε πάρα πολύ και έχουμε δυο παιδιά που τα λατρεύουμε και οι δύο”, είπε ο ηθοποιός λίγο μετά την θεατρική πρεμιέρα της πρώην συζύγου του.

Ο Πέτρος βρέθηκε μαζί με τα δύο τους παιδιά στο Μικρό Παλλάς και χειροκρότησε την μητέρα των παιδιών του. Οι δύο γιοι τους πόζαραν μαζί με τη μαμά και το μπαμπά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Στην παράσταση “Το ψέμα” εκτός από την Μυρτώ πρωταγωνιστούν ο Θοδωρής Αθερίδης (που υπογράφει και τη σκηνοθεσία), η Σμαράγδα Καρύδη και ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Η νέα άπαιχτη, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα» παρουσιάζεται από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Μικρό Παλλάς.

Η ιστορία:

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί.

Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς.

Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά;

Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

Read More

And More