Πέτρος Μαντούβαλος στο TLIFE: “O Στέλιος Διονυσίου δεν ισχυρίστηκε ποτέ στον αστυνομικό ότι έχει κάποιο θέμα υγείας!”

Στον εισαγγελέα βρέθηκε ο Στέλιος Διονυσίου μετά από το αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων, όπου κρατήθηκε όλο το βράδυ με την κατηγορία ότι παρέσυρε και τραυμάτισε στο χέρι αστυνομικό. Τόσο ο Στέλιος Διονυσίου όσο και οι δικηγόροι και των δυο πλευρών, ο Πέτρος Μαντούβαλος από την πλευρά του αστυνομικού όσο και ο Μάνος Καπερνάρος από την πλευρά του τραγουδιστή, έχουν προβεί σε δηλώσεις.

Δες όσα είπε ο Πέτρος Μαντούβαλος στο TLIFE

“Υπήρχαν μέτρα ασφαλείας για τον Πρόεδρο του Ισραήλ. Ο άνθρωπος κατευθυνόταν στο κέντρο της Αθήνας, έκλεισαν όλοι οι δρόμοι… Κάθε Έλληνας πολίτης σε κάθε σημείο, πειθαρχούσε στα σήματα ων αστυνομικών. Ο Στέλιος Διονυσίου παρενέβη τις εντολές του αστυνομικού, όρμησε με το αυτοκίνητο πάνω δίχως να πει τίποτα, ενώ ο αστυνομικός του έλεγε: “-Μη φεύγετε κύριε”, είμαι ο Διονυσίου απάντησε εκείνος. Αν περνούσε θα γινόμασταν ρεζίλι διεθνώς, για 20 δευτερόλεπτα… Ο επώνυμος καλύπτει το ακαταδίωκτο, καλύπτει τη νομιμότητα… Το τζιπ έφυγε πάνω στον αστυνομικό κι ευτυχώς τραβήχτηκε το παιδί και δεν τον σκότωσε… Όπως είχε γίνει με την τροχονόμο στην Κηφισιά πριν από δυο χρόνια και κλαίγαμε όλοι. Ποιος είναι αυτός ο εξυπνάκιας ο οποίος είναι μόνο που δεν πειθαρχεί; Ενώ όλοι οι άλλοι περιμένουν…

Αφού τραυμάτισε τον αστυνομικό, ήρθε το ΕΚΑΒ και τον πήγε στο 401 όπου διαπιστώθηκαν και οι κακώσεις στο χέρι του. Ευτυχώς δεν του το έσπασε, τον χτύπησε… Με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να καταθέσει αυτό έγινε.

Τις βρισιές και τα μπινελίκια που είπε ο τραγουδιστής στον αστυνομικό, θα ντρεπόσασταν να τα ακούγατε. Ποιος με άσθμα κατεβαίνει και βρίζει έτσι στο κέντρο της Αθήνας; Ξέρετε τι είπε στον αστυνομικό, τι βρισιές; Ο αστυνομικός δεν έπρεπε να παρεκκλίνει από τα όρια της εντολής για κανέναν.”

Δημοσιογράφος: Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε θέμα υγείας στους αστυνομικούς;

Πέτρος Μαντούβαλος: “Δεν είπε τίποτα απολύτως για θέμα υγείας. Το μόνο που είπε ήταν, άνοιξε ρε, είμαι ο Διονυσίού θέλω να περάσω. Επειδή το λέει τώρα χωρίς αποδείξεις; Δεν είπε τίποτα, ούτε για νοσοκομείο, ούτε για τίποτα. Αλλά κι έτσι να ήταν δεν θα πέθαινε κανείς για 20 δευτερόλεπτα. Σε λίγες μέρες θα ζητούν γονατιστοί συγγνώμη.”

Από την άλλη ο Μάνος Καπερνάρος, δικηγόρος του Στέλιου Διονυσίου ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του σε κάμερες:

“Ουδέποτε έγινε αυτό το γεγονός. Είναι ψευδέστατο και γι’ αυτό το έγγραφο του νοσοκομείου, μιλάει για κάκωση. Σκέτη. Αναφερόμενη επαφή με καθρέφτη. Είχαμε πρόθεση να μιλήσουμε με τον αστυνομικό αλλά ήρθε δυο ώρες μετά από το νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και από τονσυνδιακλιστή του. Δυστυχώς δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του παρά τις προθέσεις μας… Όταν λέει κάποιος θέλω να πάω στο νοσοκομείο διότι δεν αισθάνομα καλά, χάνει την ψυχραιμία του…Εμείς λέμε ότι είναι ψευδές αυτό που λέει ο αστυνομικός γι’ αυτό και κάναμε μήνυση.”

Read More

And More