Πέτρος Μπουσολόπουλος:Πώς είναι και τι κάνει σήμερα; Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον καλλιτεχνικό χώρο

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

Ο Πέτρος Μπουσολόπουλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Μάρκου στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί” μίλησε για τη ζωή του σήμερα και τον λόγο που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτό που μου λέει πιο συχνά ο κόσμος που με συναντά στον δρόμο είναι αν ο Γιάννης Μπέζος είναι τόσο αυστηρός είναι όσο δείχνει. Είναι δεν είναι, καλά κάνει εφόσον αυτό θέλει» αποκάλυψε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Για τη σχέση του με τα φώτα της δημοσιότητας και τον λόγο που απομακρύνθηκε, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είπε, «Παλεύουμε να γίνουμε άσημοι, όχι διάσημοι. Να το αφήσουμε αυτό. Το να είσαι γνωστός είναι σαν να είσαι σημαδούρα. Παντού σε κοιτάνε. Δεν είναι ωραίο. Έχω τάσεις φυγής. Από το 2015 και μετά, άρχισε η Αθήνα να με τρομάζει. Δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο και έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται κάτω, και άρχισα να το βλέπω σαν κάτι φυσιολογικό… Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό… Με πιάνουν τάσεις φυγής όταν η ασχήμια γύρω μου μεγαλώνει.

Ο κόσμος νομίζει ότι ζω στη Ρόδο. Είχε βγει κάποια στιγμή ένα άρθρο ότι μένω στη Ρόδο και όποτε δεν έχουν τι να βάλουν το επαναφέρουν…»

«Δε με ενοχλεί τίποτα γιατί εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου. Θα ήταν προσωπική ήττα αν απομακρυνόμουν από δουλειές λόγω της συνέντευξης που είχα δώσει πριν χρόνια και είχα αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη. Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να μεγαλώνει… 

Τρόμαξα με την ηλιθιότητα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα. Ενδεχομένως να με είχαν απορρίψει από δουλειές λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά αυτό δε μπορώ να το ξέρω» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Read More

And More