Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Διακοπές στη Λευκάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics,vid]

Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο γοητευτικός frontman των “Alcatrash” και το όμορφο κορίτσι του “Τροχού της Τύχης” μετρούν μερικούς μήνες κοινής πορείας, καθώς έγιναν ζευγάρι λίγο πριν μπούμε σε καραντίνα. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, ωστόσο, πλέον, δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν τον έρωτά τους.

Αυτές τις ημέρες, ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Λευκάδα. Το αγαπημένο ζευγάρι είχε επισκεφτεί ξανά το νησί του Ιονίου τον περασμένο Ιούνιο μαζί με τον Ανδρέα Βούλγαρη και τη σύντροφό του, Κατρίνα Τσάνταλη. Φαίνεται πως οι δυο τους μαγεύτηκαν από την ομορφιά της Λευκάδας και θέλησαν να την επισκεφτούν ξανά, γεγονός που γνωστοποίησαν μέσα από το Instagram.

Από τη μία πλευρά, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με το κορίτσι του σημειώνοντας “My view” ενώ από την άλλη εκείνη μοιράστηκε με τους followers της ένα εντυπωσιακό βίντεο από τις βουτιές της στα κρυστάλλινα νερά, το οποίο φυσικά τράβηξε ο καλός της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Το ζευγάρι χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές του!

Read More

And More