Πέτρος Συρίγος: «Έμαθα ότι η εκπομπή θα σταματήσει 4-5 μέρες πριν μας κόψουν»

Τον Πέτρο Συρίγο συνάντησε λίγες μέρες μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Εμείς», στο Open στην οποία συμμετείχε, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη.

Ο γνωστός σεφ μίλησε γι’ αυτή του τη συνεργασία και το πρόωρο τέλος της αποκαλύπτοντας πως ήταν κάτι που το έμαθε μόλις 4-5 μέρες πριν πέσει η αυλαία.

«Έμεινα δύο μήνες εκεί, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Με αγκάλιασε όλη η εκπομπή και η Ίνα Ταράντου και έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό» είπε ο Πέτρος Συρίγος και συνέχισε:

«Ήταν κάπως… αλλά πιστεύω ότι όλοι θα βρουν τον δρόμο τους και θα πάνε όλα πάρα πολύ καλά. Εγώ το έμαθα 4-5 μέρες πριν ότι θα σταματήσει η εκπομπή, είναι εσωτερικά πράγματα αυτά που δεν φτάνουν στα αυτιά μου γιατί δεν προκαλώ κι εγώ για να φτάσουν. Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά που έφυγαν από τον σταθμό, στεναχωριέμαι γι΄αυτό. Το περιμέναμε ότι θα έφευγαν κάποια παιδιά, είναι στενάχωρο να μένεις σε 4-5 μέρες χωρίς δουλειά».

«Σε μένα δεν είπαν κάτι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Για τα υπόλοιπα παιδιά δεν γνωρίζω κάτι αλλά είναι και πολύ πρόσφατο όλο αυτό» παραδέχτηκε ο Πέτρος Συρίγος.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να κάνει τηλεόραση και να μην έχει ψωνιστεί έστω και λίγο. Όλους θα τους χαροποιήσει αν περπατάνε στον δρόμο και τους χαιρετήσει κάποιος άνθρωπος. Είμαι 100% σίγουρος» είπε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Συρίγος για τους τηλεοπτικούς μάγειρες, ενώ αποκαλύπτει ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει νέα μαγειρική εκπομπή στον Ant1.

Τέλος, ο γνωστός σεφ μίλησε και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τη μέρα που γεννήθηκε το παιδί του λέγοντας,

«Το μωρό έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Οι λέξεις χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι κάτι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που σου δίνει ένα παιδί. Είναι ευλογία να μπορείς να έχεις ένα παιδί, ένα μωρό και να το μεγαλώσεις με τον τρόπο που το έχεις στο μυαλό σου».

Read More

And More