Πέτρος Συρίγος: Ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του στην πρώτη τους εκδρομή

Ο Πέτρος Συρίγος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή του, καθώς πριν από δύο μήνες, η σύζυγός του Ρέα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Ο μάγειρας που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή Πρωινό από εκείνη την ημέρα ζει μοναδικές στιγμές μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους πλέον.

Ο Πέτρος Συρίγος με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αποφάσισε να κάνει την πρώτη του εκδρομή με την κορούλα του, και ταξίδεψε οικογενειακώς μέχρι το Ναύπλιο. Ο τρυφερός μπαμπάς μάλιστα, δημοσίευσε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την εξόρμησή τους, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την δύο μηνών κορούλα του.

«Οι πρώτες μας διακοπές, το πρώτο μας τριήμερο… Για πρώτη φορά κατάλαβα ποσό σημαντικό είναι ένα τριήμερο για ένα παιδί (ακόμα και 2 μηνών) με τους γονείς του… Όσες περισσότερες ώρες είμαστε μαζί τόσο σε γνωρίζω και με γνωρίζεις… Αν και πολύ νέος ώστε να πω κάτι: αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στις οικογένειες σας! Υ.Γ: Πεθαίνω για τη δεύτερη φώτο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Πέτρος Συρίγος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Syrigos (@petros.syrigos)

Read More

And More