Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει στην πρώτη του συνέντευξη μετά την κατάρρευσή του στον Alpha – Video

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συγκλόνισε το Πανελλήνιο, όταν πριν τρεις εβδομάδες περίπου κατέρρευσε στον τηλεοπτικό αέρα εκπομπής του Alpha. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο όπου διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο. Ευτυχώς η περιπέτεια του συγγραφέα παρά την σοβαρότητά της είχε ευτυχώς αίσιο τέλος. Το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός συγγραφέας και πρώην Βουλευτής μίλησε πρώτη φορά για την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ.

“Κάποια στιγμή, ενώ μιλούσε ο Βίτσας, ένιωσα μια πολύ δυνατή και έντονη μαχαιριά στο στήθος. Πανικοβλήθηκα και τους είπα τι ότι ένιωσα έναν πόνο και να μου επιτρέψουν να αποχωρήσω. Ήμουν στο πάτωμα του πλατό περιμένοντας το ασθενοφόρο, ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν κανονικά. Είχα από πάνω μου και τον Βίτσα και τον Λύρα, οι οποίοι μου κάνουν και συντροφιά περιμένοντας το ΕΚΑΒ. Αφού με παρέλαβαν, το πιο σημαντικό ήταν το πόσο απείχε ο Alpha από το νοσοκομείο που θα με πήγαιναν, στο Ιπποκράτειο. Δεν είναι κοντά, είναι πολύ μακριά.

Μπορεί να πήγαινα σπίτι μου, μπορεί να πήγαινα και στο Α’ Νεκροταφείο. Αν το ΕΚΑΒ έπαιρνε τη λογική οδό, από Κηφισίας, τώρα δεν θα ήμουν εδώ. Για καλή μου τύχη ο Alpha είναι και κοντά στην Εθνική οδό. Η πίεσή μου ήταν στο 3 με 4, ο φόβος της εγκεφαλικής βλάβης ήταν χειρότερος από τον θάνατο. Ο χειρούργος με άνοιγε πριν δράσει το αναισθητικό», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More