Πετρούλα: ”Είμαι κορίτσι για σχέση”!

Η Πετρούλα μιλάει στο περιοδικό People για την απόφασή της να γυρίσει το DVD ”Kama Sutra by Πετρούλα”: ”Στην αρχή είχαμε συζητήσει με την παραγωγή να βγάζαμε σε DVD μία φωτογράφηση που θα κάναμε για ένα ημερολόγιο. Τελικά αποφασίσαμε από κοινού να βγάλουμε αυτό το DVD με στάσεις κάμα σούτρα, στο οποίο εξηγώ την κάθε στάση, έτσι όπως όλοι λίγο πολύ τις ξέρουμε. Μέχρι να το κάνω ήμουν λίγο αγχωμένη. Η αλήθεια είναι ότι όταν μου είπαν τον τίτλο, το κάμα σούτρα, τρόμαξα πάρα πολύ. Αφού ξεκαθαρίστηκε,όμως, τι θα κάνω και ποιος θα είναι ο ρόλος μου στο DVD κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι πολύ ενδιαφέρον και καθόλου χυδαίο”.

Στην ερώτηση για το αν κάνει αυτές τις στάσεις και στην προσωπική της ζωή απαντά: ”Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι τις κάνω κι εγώ. Ας μην κρυβόμαστε. Όλες τις στάσεις που δείχνω στο DVD, λίγο πολύ όλοι της ξέρουμε. Είναι στάσεις πολύ βολικές αλλά και κάποιες άλλες που είναι λίγο πολυ προχωρημένες. Δεν υπήρχε καμία δυσκολία στα γυρίσματα να εκτελέσω τα καθήκοντά μου. Όλες έχουν τη μαγεία τους, όλες πρέπει να γίνονται ανάλογα βέβαια και με τη στιγμή, το πώς, το πού και το γιατί”.

Υποστηρίζει όμως πως δεν θα έκανε ποτέ πορνό. Πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν άκουσαν τα σχέδια της για το DVD; ”Η αλήθεια είναι ότι όπως εγώ, έτσι κι αυτοί στην αρχή τρομοκρατήθηκαν. Αλλά όταν στη συνέχεια τους ξεκαθάρισα πώς ακριβώς θα είναι τα πράγματα, μου είπαν ότι μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη”, λέει η Πετρούλα ενώ η μητέρα της συμπληρώνει: ”Ήμουν σίγουρη ότι το DVD δεν θα είχε καμία σχέση με τα άλλα που έχουν κυκλοφορήσει. Το έχω δει. Μου φάνηκε λίγο προκλητικό αλλά μέχρι εκεί. Καθόλου χυδαίο”.

Τι απαντά σε όσους την χαρακτηρίζουν εύκολη; ”Το γεγονός ότι είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, δεν σημαίνει ότι θα πάω στο κρεβάτι με τον οποιοδήποτε. Άλλωστε αυτή την εποχή έχω τον άνθρωπο μου και περνάμε πολύ καλά. Είμαι κορίτσι για σχέση. Καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής μου ήμουν μόνο σε σχέσεις. Αυτό με καλύπτει και με γεμίζει ως άνθρωπο”, τονίζει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More