Πετρουλάκη – Ίβιτς: Η πρωτότοκη κόρη τους Άννα – Μαρία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδας-Κύπρου

Κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι έχουν η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς αφού η πρωτότοκη κόρη τους, Άννα-Μαρία Ίβιτς που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδα – Κύπρος Κ18.
Η νεαρη αθλήτρια, που ανήκει στην ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού και προπονείται με τον Γιάννη Οικονόμου έτρεξε στα 400 μέτρα κατακτώντας τη δεύτερη θέση με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η 16χρονη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς έχει μεγάλη αγάπη για τον στίβο έχοντας ήδη κερδίσει αρκετές διακρίσεις, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της. Η επιλογή της αθλήτριάς να συμμετέχει στην ελληνική αποστολή, έγινε έπειτα από τη διάκρισή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη στο Βόλο.
«Ήταν πολύ δύσκολη χρόνια και είμαι πολύ περήφανος για την Άννα Μαρία» δηλώνει στο parapolitika.gr και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου o προπονητής της, Γιάννης Οικονόμου και συνεχίζει λέγοντας: «Λόγω του lockdown αναγκαζόμουν να πηγαίνω απo τον Νοέμβριο από τον Άγιο Στέφανο στον Άγιο Κοσμά για να καλύψουμε όλα τα κενά αφού δεν πηγαίναμε στο σχολείο. Όμως δικαιωθήκαμε όλοι οι γονείς και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που προσδοκούσαμε.

Η Άννα Μαρία έχει πολλά να μάθει και θέλουμε να φτάσουμε σε διεθνή επίπεδα και με λίγο παραπάνω δουλίτσα θα κάνουμε την υπέρβαση. Στόχος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του χρόνου να έχει έστω μια συμμετοχή και γιατί όχι και διάκριση. Αν θα το υλοποιήσουμε θα εξαρτηθεί από την ίδια κατά 80%» καταλήγει κύριος Οικονόμου.

Read More

And More