Πετσοκόβεται το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”!

Δεν έχουν τελειωμό οι αφίξες, αναχωρήσεις και οι… προσθαφαιρέσεις στην εκπομπή του Alpha ,”Σπίτι μου, σπιτάκι μου”! Ναι, πλέον μετά απ ΄όλα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας κι έχουν ακούσει τ ΄αυτάκια μας, μπορούμε πια να σας πούμε με βεβαιότητα πως το συγκεκριμένο… σπιτάκι είναι μάλλον ή το… “σπιτάκι” του Στίβεν Κινγκ ή το… “σπιτάκι” της σειράς “American horror story”.

Ναι, γιατί μία κατάρα την κουβαλά επάνω της αυτή η εκπομπή και αυτή η κατάρα δεν πρόκειται να φύγει ακόμα κι… εξορκισμός να γίνει, εκτός κι αν αλλάξει χέρια η παρουσίαση. Λέω εγώ τώρα… Γιατί οτιδήποτε άλλο τους φταίει εκεί στην Κάντζα, εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είμαστε σίγουροι πως το΄χει, γι ΄αυτό και προχωράμε σε αλλαγές στις… γαρνιτούρες και όχι στο κυρίως πιάτο.

Γιατί ,όμως, σου… ζαλίζω και πάλι τον έρωτα για ακόμα μία φορά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις τηλε-περιπέτειές της; Γιατί σύμφωνα με την αλλαγή προγράμματος που μας έστειλε ο Alpha, η εκπομπή τελικά πετσοκόβεται, μπας και συμμαζευτεί λιγάκι και… σωθεί από πλευράς τηλεθέασης, πάντα. Γιατί κατά τα άλλα; Αστο να πάει άστο, άστο πονάει άστο…

Από το επόμενο ,λοιπόν, Σαββατοκύριακο το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” θα βγαίνει στον αέρα στις 10.00 το πρωί και θα ρίχνει τίτλους τέλους στη 1.00 το μεσημέρι, με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, να παίρνει αμέσως μετά την σκυτάλη.

Ιδού και το… τηλε-ντοκουμέντο!


Read More

And More