Philipp Plein: Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας παραμένει στην Μύκονο με την κούκλα σύντροφό του! [pics]

Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη από την περασμένη Τετάρτη ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Philipp Plein. Γνωστός για τα shows-υπερπαραγωγή στο Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη και για το celebrity front row του, ο Γερμανός σχεδιαστής, συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του Lucia Bartoli, προσγειώθηκε με ιδιωτικό jet πριν μία εβδομάδα στην Αθήνα, για να υποδεχτεί την ελίτ της αθηναϊκής ζωής σε ένα λαμπερό opening party της νέας του μπουτίκ στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αμέσως την επόμενη ημέρα, ο Philipp Plein ταξίδεψε για πρώτη φορά στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων με ιδιωτικό learjet για το opening της νέας του boutique στην Μύκονο, στο οποίο έδωσαν το παρών η Lindsay Lohan, ο Nusret ή κατά κόσμον Salt Bae αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά. Ο διάσημος σχεδιαστής συνεχίζει την παραμονή του στις Κυκλάδες και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας.

Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η μελαχρινή καλλονή με το καλλίγραμμο κορμί, με την οποία διατηρεί σχέση τις τελευταίες εβδομάδες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι έξω από την boutique του Philipp στην Ψαρού. Ο Philipp Plein και η Lucia Bartoli περπατούσαν χεράκι χεράκι, δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι! Στη συνέχεια έκατσαν και γευμάτισαν με τον Τούρκο κρεοπώλη Nusret Gokce και καλή παρέα.

Δες φωτογραφίες:

Με τον διάσημο Τούρκο κρεοπώλη και σεφ Nusret Gokce

Read More

And More