Πήγε να πουλήσει τον εγγονό της μαζί με τον εραστή της!

Ένα αθώο μωράκι έγινε αντικείμενο πώλησης από την ίδια του τη γιαγιά. Η 45χρονη Πάτι Μπίγκμπι συνελήφθη την Παρασκευή που μας πέρασε όταν προσπάθησε να πουλήσει το βρέφος σε χώρο στάθμευσης στην Ακτή Ντεϊτόνα στη Φλόριντα. Όλα αυτά για 30.000 δολάρια.

Ο επίδοξος αγοραστής ενημέρωσε την αστυνομία για το τι επρόκειτο να συμβεί. Αρχικά η γυναίκα μαζί με τον 42χρονο εραστή της του ζήτησαν 75.000 δολάρια. Μετά όμως από σκληρό παζάρι η… τιμή του βρέφους έπεσε στα 30.000$. γυναίκα συνελήφθη αμέσως μετά την παράνομη συναλλαγή. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα παράνομης πώλησης ή παράδοσης βρέφους και απάτη. Ο 42χρονος εραστής της Λόρενς Γουόρκς κατηγορείται παράλληλα ως συνεργός. Ορίστηκε εγγύηση 50.000 δολαρίων για την προσωρινή απελευθέρωσή του. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην ίδια φυλακή.

Το βρέφος ανατέθηκε στη φροντίδα της Υπηρεσίας Παιδιών και Οικογενειών στη Φλόριδα. Η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή για άλλη υπόθεση.”Πρόκειται για φρικτή υπόθεση”, δήλωσε ο Γουέιν Άιβι, στέλεχος των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στη Φλόριντα. Το τηλεοπτικό δίκτυο WFTV ανέφερε πως οι αρχές πιστεύουν ότι η Μπίγκμπι ίσως έχει παίξει ρόλο στο παρελθόν σε υποθέσεις εκβιασμών και πωλήσεις βρεφών.

Read More

And More