Πηγή Δεβετζή: Με δάκρυα στα μάτια παραδέχεται – “Φοβήθηκα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω κορονοϊό”

Στην εκπομπή της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα, Χαμογέλα” μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Πηγή Δεβετζή. Η γνωστή αθλήτρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, γεγονός που αρχικά ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από μια ανάρτηση στα social media και στη συνέχεια η ίδια με ένα Instagram Story. 

Η Πηγή Δεβετζή αφού εξήγησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της πώς αποφάσισε να κάνει το τεστ για τον κορονοϊο, αποκάλυψε τα συμπτώματά της.

“Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι λόγω της κατάστασης και όταν κάποιος κάνει γυμναστική η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει. Πριν περίπου τρεις ημέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα, έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Λέω κάτι συμβαίνει, δε γίνεται, γιατί είχα μόνιμο πονοκέφαλο τρεις – τέσσερις μέρες. Έτσι, αποφάσισα να κάνω τεστ. Ευτυχώς που πήγα, γιατί προφύλλαξα όλους τους φίλους μου”. 

Η αθλήτρια παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πώς ακριβώς κόλλησε τον ιό: “Μακάρι να ήξερα! Προσέχω τόσο πολύ, που δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Θέλει περισσότερη προσοχή γιατί ο ιός κυκλοφορεί και κολλάει μάλλον πάρα πολύ εύκολα. Φοβήθηκα πολύ. Δόξα τω Θεώ που είμαι σπίτι μου και το περνάω αυτό, γιατί υπάρχει τόσος κόσμος που το περνάει στα νοσοκομεία”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More