Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε δυο μέρες μετά το ατύχημα στο θέατρο!

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά το τέλος της πρώτης παράστασης το βράδυ της Κυριακής, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο. Όπως διάβασες στο TLIFE, η αγαπημένη ηθοποιός έπεσε από τα σκαλιά την ώρα που πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο σώμα αλλά και το κεφάλι της. Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε ικανό για να απομακρύνει την ηθοποιό από τις αγαπημένες της συνήθειες, αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού θα επιστρέψει άμεσα στην παράσταση, “Η Παριζιάνα” .

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε σε ινστιτούτο ομορφιάς προκειμένου να φτιάξει τα νύχια της. Η ίδια, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από τη στιγμή που απολάμβανε την περιποίηση των άκρων της, σχολιάζοντας: “pampering while healing in the hands of o metalhead. Thank god” .

Όπως θα διαπιστώσεις, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να μην είναι σοβαρά, ωστόσο, αναγκάζεται να κυκλοφορεί με πάγο στο πόδι, προκειμένου η ανάρρωσή της να είναι ακόμα γρηγορότερη.

Read More

And More