Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δημοσιεύει φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει την κόρη της και συγκινεί με το μήνυμά της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί αυτή την περίοδο να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως πέρα από το χρόνο που αφιερώνει στην οικογένειά της, δεν παραμελεί την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση και να μιλήσει για την περίοδο που θήλαζε και συγχρόνως εργαζόταν στο θέατρο. Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια του θηλασμού της κόρης της και σημειώνει:

“Η φωτογραφία που επέλεξα να ανεβάσω είναι για μένα πολύ σημαντική και ελπίζω να γίνει και για σας. Στη φωτογραφία αυτή λοιπόν, μόλις έχω επιστρέψει από την παράσταση που έπαιζα κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Επειδή το μωρό μου ήταν μόλις 3 μηνών, ταξιδεύαμε μαζί κάθε εβδομάδα για 3 περίπου μήνες για να μην κόψω το θηλασμό.

Κάθε βράδυ λοιπόν που επέστρεφα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τη δουλειά, έβγαζα γάλα με το θήλαστρο για να έχει το μωρό μου να πιει όταν εγώ έλειπα στη δουλειά. Εδώ να σημειώσω πως έβγαζα γάλα και κατά τη διάρκεια της παράστασης για να μπορέσω να συμπληρώσω τα απαραίτητα ml.

Σε αυτή τη φωτογραφία η μικρή μου ξύπνησε τη στιγμή που έβγαζα γάλα με το θήλαστρο κι έτσι τη θήλασα καθώς ταυτόχρονα ετοίμαζα και το γεύμα της για την επόμενη νύχτα. Αυτό είναι αγάπη για μένα”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πολάζει αγκαλιά με την κορούλα της.

Read More

And More