Πηνελόπη Αναστασοπούλου: ”Είμαι ερωτευμένη, περνάω όμορφα και έχω καταλήξει”

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συμμετέχει φέτος και στη σειρά Συμμαθητές, μίλησε για τον σύντροφό της, εάν έχουν παντρευτεί κρυφά και για το εάν θα έκανε παιδί. Αναφέρθηκε μάλιστα και στο τρακάρισμα που είχε το οποίο έγινε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο You, ανέφερε πως δεν θέλει να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική της ζωή. Το εάν έχει παντρευτεί κρυφά είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν της αρέσει να συζητάει για τη σχέση της. Είναι πάρα πολύ καλά, είναι ερωτευμένη και περνάει όμορφα με το σύντροφό της. Μάλιστα αναφέρει ότι έχει καταλήξει!

Η ίδια δηλώνει πως θα ήθελε να φορέσει νυφικό, όπως κάθε γυναίκα άλλωστε και ότι δεν είναι τόσο ροκ όσο είθισται να την χαρακτηρίζουν. Με τον σύντροφό της Φώτη Μπενάρντο, έχουν κοινό τρόπο σκέψης και στα περισσότερα νιώθει ότι είναι συμβατοί.

”Δεν έχω υπάρξει ποτέ αλκοολική. Σαν νέος άνθρωπος έχω βγει και έχω πιει όπως όλοι, αλλά το αλκοόλ δεν μου αρέσει, δεν πίνω και αυτό ήταν τυχαίο γεγονός” απαντάει η ίδια για το ατύχημα που είχε πρόσφατα.

Μπορεί ακόμα να μην είναι έτοιμη για ένα παιδί, όμως εκφράζει την επιθυμία της να κάνει μια μεγάλη οικογένεια μελλοντικά. Μάλιστα αναφέρει πως οικογένεια και καριέρα δεν μπορούν να συνδυαστούν.

Διάβασε περισσότερα στο You

Read More

And More