Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έξαλλη με το bullying που γίνεται στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα κιλά της! Video

Στο λογαριασμό της στο Instagram σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με τα κιλά και την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου . Η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη απάντησε σε όσους κρίνουν τους άλλους ανθρώπους για την εμφάνιση τους και που κάνουν χιούμορ εις βάρος άλλων ανθρώπων.

“Έχω θυμώσει και στεναχωρηθεί πολύ για το δημόσιο bullying. Έχουν ξεφύγει στην τηλεόραση,νομίζουν πως όποιος έχει βήμα μπορεί να λέει ότι θέλει και να κρίνει απροκάλυπτα, χωρίς να σκέφτεται την ψυχολογία του άλλου ανθρώπου που δέχεται την κριτική” είπε η ηθοποιός.

“Είναι επικίνδυνο να λες για μία γυναίκα που είναι πρότυπο για άλλες γυναίκες πως τρώει το φαγητό που μαγείρεψε για τα παιδιά της. Αυτή η γυναίκα είναι μάνα, σύζυγος, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια. Πως θα νιώθουν όλες οι άλλες γυναίκες που βλέπουν το πρότυπο τους να κρίνεται με αυτό τον τρόπο;” συμπλήρωσε.

“Πάρτε ένα ξέσπασμα να σας βρίσκεται γιατί αρκετά, είναι λάθος να κρίνουμε έναν άνθρωπο από την εμφάνιση του, αυτό συμβαίνει και στα παιδιά μας και στα σχολεία” είπε σε έντονο ύφος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πολλοί καλλιτέχνες έδειξαν την υποστήριξη τους στην Σίσσυ Χρηστίδου και πρώτος από όλους ο σύζυγος της Θοδωρής Μαραντίνης. Δες τι σχολίασε στο λογαριασμό του στο instagram εδώ

 

 

 

Read More

And More