Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Επίσημη έξοδος με τον σύντροφό της, μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη!

Σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και τώρα έκαναν μια από τις λίγες επίσημες κοινές εξόδους τους. Ο λόγος για την έγκυο Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάντο (όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα του Φώτη Γιαννακόπουλου) που ζουν τον έρωτά τους.
Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ και την πρεμιέρα της παράστασης “Γαμπροί για πούλημα” και φυσικά τράβηξαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας.

Οι δυο τους σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και παρόλο που μέχρι τώρα απέφευγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, η Πηνελόπη μίλησε για αυτήν την όμορφη περίοδο της ζωής της στην Ελένη Μενεγάκη.
“Το θέλαμε πάρα πολύ. Κρατιόμουν τόσο καιρό αλλά θέλω να τα πω από τη χαρά μου. Με πίεζαν πολύ τα μέσα, δεν έλεγα τίποτα, πολλές γυναίκες δεν μπορούν. Εγώ το ήθελα, είχα χαρά, ήμουν συγκεντρωμένη, δεν μπορούσα να χαλαρώσω, ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Τώρα μπορώ να πω και εγώ με τη σειρά μου πως μόνο με χαλάρωση έρχεται”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και για να λέμε την αλήθεια, παρόλο που η Πηνελόπη είναι λακωνική στις δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, έχει μιλήσει με λόγια αγάπης για τον καλό της. Με τον οποίο μοιράζεται μεταξύ άλλων και την αγάπη της για τη μουσική.

Η Πηνελόπη τραγουδά στο συγκρότημα Mamacita on Fire και ο σύντροφός της βρίσκεται στο συγκρότημα Six For Nine. Ενώ και οι δυο τους τραγούδησαν στον νέο δίσκο του συγκροτήματος Potergeist, το τραγούδι The preacher and the witch.

Read More

And More