Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχασε 14 ολόκληρα κιλά και αποκάλυψε τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση!

Μια έκπληξη περίμενε, το μεσημέρι της Τρίτης, τα κορίτσια του «Τhe Booth». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Μάκης Δελαπόρτας βγήκε τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό αέρα με σκοπό να “τρολάρει” τις τέσσερις παρουσιάστριες. Η Σοφία Μουτίδου, ωστόσο, δεν άργησε να τον καταλάβει και ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα όταν τον είδε να εμφανίζεται στην οθόνη μέσω Skype.

Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός μίλησε για τη συνεργασία του με την Σοφία Μουτίδου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο Βέμπο.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, μάλιστα, ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε στη σιλουέτα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς για τις ανάγκες του ρόλου της έχασε 14 ολόκληρα κιλά.

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες, μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ. Είμαι πολύ έτοιμη, για εσένα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More