Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπενάρντο: Το ετήσιο ραντεβού τους στο ίδιο σημείο για την επέτειο της σχέσης τους

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο γιορτάζουν σήμερα την επέτειο της σχέσης τους, καθώς πριν εννέα χρόνια βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού. 

Το αγαπημένο ζευγάρι που τα επτά από τα εννέα χρόνια της κοινής τους πορείας είναι παντρεμένο και έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα κοριτσάκια, την Ηλέκτρα και την Λυδία, δείχνει να είναι ακόμα ερωτευμένο όπως την πρώτη μέρα.

Σήμερα στην ένατη επέτειο της σχέσης τους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο βγήκαν ραντεβού στο ίδιο μέρος που είχαν βρεθεί και πριν εννέα χρόνια! Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση για τον άντρα της ζωής της!

Εννέα χρόνια μαζί και ερωτευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

 

«9 χρόνια πριν σαν σήμερα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα, την ίδια ώρα έχουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος. Κι έτσι ερωτευόμαστε απ’ την αρχή ξανα. Η υπόσχεση που δώσαμε ήταν να μην πληγώσουμε ο ένας τον άλλο. Και κάθε μέρα εδώ και 9 χρόνια η μόνη μας έννοια είναι αυτή. Αυτό είναι η αγάπη μας. Να προσέχουμε ο ένας την ψυχή του άλλου. The rest is history… Forever» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Read More

And More