Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπερνάντο: Έτσι προστατεύονται από τον κορονοϊό [pic]

Κλεισμένοι στο σπίτι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο μαζί με τα παιδιά τους. Το αγαπημένο ζευγάρι τηρεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να προστατευτεί από τον κορονοϊό και συνεπώς να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες. Οι δυο τους  προσπαθούν να περνούν όσο πιο παραγωγικά το χρόνο τους μαζί με τα κορίτσια τους, Λυδία και Ηλέκτρα, κάνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα.

Η γνωστή ηθοποιός τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση το προφίλ της στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και οι αλλαγές που έχει επιφέρει στην καθημερινότητά μας να έχουν ανησυχήσει πολύ την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όμως εκείνη δεν το βάζει κάτω, καθώς έχει στο πλευρό της το στήριγμά της, τον άνδρα της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στο λογαριασμό της μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της, στην οποία φοράνε και οι δύο τις απαραίτητες μάσκες σχολιάζοντας: “Και όταν με πιάνει να φοβάμαι για λίγο, σε κοιτάω, κι εσύ μου χαμογελάς και χτυπάς το στήθος σου και λες χωρίς λέξεις: “εγώ είμαι εδώ”. Και δεν φοβάμαι πια. Σε όλα μαζί”.

Οι δυο τους είναι full in love!

Read More

And More