Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Φωτογραφίζεται με την μεγάλη της κόρη, όπως πόζαρε με τη μαμά της 32 χρόνια πριν

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στην μητέρα της για τα γενέθλιά της, Η όμορφη ηθοποιός διάλεξε μια από τις φωτογραφίες που είχε βγάλει με την μητέρα της 32 χρόνια πριν σε ένα ταξίδι τους στη Χαλκιδική για να την αναπαραστήσει μαζί με την μια της κόρη.

Αυτή τη φορά, η Πηνελόπη είχε τον ρόλο της μητέρας της ενώ η μεγάλη της κόρη Λυδία που σήμερα είναι πέντε ετών πήρε την δική της θέση.

Την ανάρτηση αυτή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για την μητέρα της η οποία όπως λέει δεν έμοιαζε ποτέ στις άλλες μαμάδες.

“Η μαμά μου δεν έμοιαζε ποτέ με τις άλλες μαμάδες. Μέσα της χτυπούσε μια καλλιτεχνική φλέβα που επέλεξε να την βάλει σε δεύτερη μοίρα για να με μεγαλώσει και αυτό την έκανε να βρίσκει άλλους τρόπους να την εκφράζει. Πάντα κοκέτα, με ισχυρή άποψη και αγάπη στην καρδιά της.

Προσπαθήσαμε να αναπαραστήσουμε μια ανάμνηση από ένα ταξίδι με τη μαμά μου στη Χαλκιδική. Στη φωτογραφία εκεινη είναι 32 χρόνων κι εγώ 11. Σήμερα η μανούλα μου έχει γενέθλια και θέλω να της πω δημόσια ευχαριστώ που άφησε τη ζωή της στην άκρη για να με μεγαλώσει και τώρα το ξανακάνει για να με βοηθήσει να μεγαλώσω τις μικρές μου.
Σ αγαπώ μαμά, χρόνια πολλά!” έγραψε.

Όπως θα δεις και εσύ στις φωτογραφίες, η ομοιότητα της ηθοποιού είναι σοκαριστική.

Read More

And More