Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανησυχία της για τη διακοπή του μητρικού θηλασμού!

Πριν ένα χρόνο περίπου (11 μήνες για την ακρίβεια) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μητέρα και υποδέχτηκε την μπέμπα της που της έχει άλλαξε τη ζωή. Από την πρώτη στιγμή η γνωστή ηθοποιός ένιωσε κάτι μαγικό και θέλησε να αφοσιωθεί με όλη της την ψυχή στην κόρη της.

Και μιας και είναι άνθρωπος που δίνεται ολοκληρωτικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προσπάθησε αν και εναλλακτική να γίνει… παραδοσιακή μανούλα. Ο θηλασμός, εφόσον μπορούσε όπως είχε πει, ήταν κάτι που ήθελε πολύ να κάνει και την γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ολοκληρώνοντας όμως, σιγά σιγά τον πρώτο χρόνο ζωής της μικρούλας της ψάχνει τον κατάλληλο τρόπο για να την διακοπή του… Η ανησυχία της όμως, για τη μεταβατική περίοδο του παιδιού είναι μεγάλη. Η ίδια μάλιστα ζήτησε μέσα από το Instagram βοήθεια από τις μαμάδες που έχουν ήδη διακόψει το μητρικό θηλασμό.

“O θηλασμός είναι η ομορφότερη εμπειρία που έχω βιώσει στη ζωή μου. Έβαλα στόχο να ολοκληρώσω αυτή την εμπειρία στα πρώτα γενέθλια της κόρης μου. Είμαστε στους 11 μήνες…Δεν έχω ιδέα πώς να σταματήσω κάτι που κάνει το μωρό μου τόσο χαρούμενο χωρίς να την στενοχωρήσω γι’ αυτό παρακαλώ τις παλιές έμπειρες μαμάδες να με συμβουλεύσουν… Ευχαριστώ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

O θηλασμός είναι η ομορφότερη εμπειρία που έχω βιώσει στη ζωή μου. Έβαλα στόχο να ολοκληρώσω αυτή την εμπειρία στα πρώτα γενέθλια της κόρης μου. Είμαστε στους 11 μηπνες…Δεν έχω ιδέα πώς να σταματήσω κάτι που κάνει το μωρό μου τόσο χαρούμενο χωρίς να την στενοχωρήσω γι αυτό παρακαλώ τις παλιές έμπειρες μαμάδες να με συμβουλέυσουν… Ευχαριστώ! #happymomma #breastfeeding #

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Read More

And More