Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για τον γάμο της και ο λόγος που δεν θέλει να βαφτίσει τα παιδιά της! [video]

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα παντρευόταν με θρησκευτικό με τον αγαπημένο της, Φώτη Μπενάρντο, αλλά και τους λόγους που δεν θέλει να βαφτίσει τα παιδιά της.

“Έχω κάνει πολιτικό γάμο. Θρησκευτικό γάμο θα έκανα υπό συνθήκες. Πιστεύουμε πολύ στην ενέργεια. Δεν μου αρέσει να μου επιβάλουν πράγματα. Μου αρέσει να ψάχνω και να βρίσκω τις αιτίες πίσω από δεδομένα πράγματα και να τις κάνω δικές μου για να μπορώ εγώ να ταυτίζομαι μαζί τους… Εγώ πιστεύω στην ενέργεια, την οποία ο κάθε λαός την έχει ονομάσει με ένα διαφορετικό όνομα… Θέλω να κάνω ένα μυστήριο που να βασίζεται στην πάρα πολύ καλή ενέργεια που έχουμε μεταξύ μας και να τη μοιραστούμε με τους οικείους μας και με τους φίλους μας έτσι όπως θέλουμε εμείς. Οπότε όταν θα βρω αυτό το υπέροχο εκκλησάκι σε ένα υπέροχο μέρος και ένα πνευματικό άνθρωπο που μπορεί να με κάνει να νιώσω έντονα πράγματα θα το κάνω… Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, όμως θέλω να νιώθω, δεν θέλω να το κάνω τυπικά…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Δεν ξέρω αν θα βαφτιστούν τα παιδιά, θα το δω στην πορεία. Θα δω πως θα το κάνω, είναι κάτι που το έχω αφήσει στον αέρα γιατί θέλω να δω πως θα το κάνω. Ονοματοδοσία έχω κάνει, τα παιδιά έχουν όνομα…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More