Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια έκκληση της ηθοποιού – «Είναι εγκλωβισμένοι στην Καρδίτσα μια έγκυος, παιδιά και ηλικιωμένοι»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι συγκλονισμένη παρακολουθώντας όλα όσα έχουν συμβεί στον Βόλο και στον Νομό Μαγνησίας, μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, αναφέροντας όσα της είπε μια έγκυος γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη στον Καρδίτσα από τις πλημμύρες.

«Παιδιά τι γίνεται; Μου στέλνουν μηνύματα από την Καρδίτσα, από διάφορα χωριά με μωρά παιδιά και είναι μια συγκεκριμένη γυναίκα που μου λέει πως είναι 13 άτομα εγκλωβισμένοι και ανάμεσα σε αυτός είναι ηλικιωμένοι, παιδιά κάτω του ενός έτους. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι έγκυος, είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια και δεν πάει κανένας.

Όποιος μπορεί να πάει να βοηθήσει, έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν βάρκες και μεγάλα οχήματα που μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί. Κάνω έκκληση σε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται εκεί κοντά και μπορεί να πάει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Το πιο λυπηρό από όλα και το πιο συγκινητικό είναι ότι μου λέει αυτή η γυναίκα πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε χειρότερη κατάσταση και σε μεγαλύτερη ανάγκη. Σας παρακαλώ πολύ, αν δείτε αυτό το μήνυμα, κάντε κάτι. Στον Παλαμά Καρδίτσας» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Read More

And More