Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η κόρη τους, Ηλέκτρα έγινε 5 ετών και το γιόρτασαν με ένα παραμυθένιο πάρτι – Φωτογραφίες

Πέντε χρόνια ζωής συμπλήρωσε σήμερα η μικρή κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπενάρντο, Ηλέκτρα.

Η γνωστή ηθοποιός και ο frontman των SixforNine και drummer των Nightfall δε θα μπορούσαν να αφήσουν αυτή τη μέρα να περάσει έτσι. Γι’ αυτό αποφάσισαν να ετοιμάσουν ένα πάρτι με τους φίλους της μικρής τους κορούλας και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όπως ήταν αναμενόμενο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το πάρτι και όπως θα δεις το σκηνικό ήταν παραμυθένιο.

Η τρυφερή μανούλα μάλιστα, είχε ετοιμάσει την πιο εντυπωσιακή τούρτα για τα 5α γενέθλια της Ηλέκτρας, η οποία έσβησε τα κεράκια της πιο χαρούμενη από ποτέ.

Κάθε φορά που πάω να γράψω κάτι για τα παιδιά μου μένω ακίνητη κοιτώντας την οθόνη, ανίκανη να βρω τις λέξεις που θα περιγράψουν όσα νοιώθω…Το μικιό μου, το chickάκι μας, ένα σοφό μικρό πλάσμα, ένα γενναίο δυνατό παιδί, η ευλογία της ζωής μου, η χαρά μου.

Η Ηλέκτρα πήρε το όνομά της από τον ρόλο που έπαιζα στην παράσταση “Μόλις χώρισα”. Την είχα μέσα μου σε μια μεγάλη περιοδεία και δεν με κούρασε ποτέ, ούτε τότε, ούτε όταν γεννήθηκε, ούτε όσο μεγαλώνει.. Ένας αληθινός μονόκερος όπως ακριβώς ζήτησε να είναι τα πέμπτα της γενέθλια!

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More