Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Πάνο Τσουκάρα, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την αγάπη της στη μουσική αλλά και το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Η αγάπη μου για τη μουσική δεν γεννήθηκε τυχαία. H μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, δούλευε κάνοντας δεύτερες φωνές σε άλλους τραγουδιστές. Εγώ την άκουγα να τραγουδάει στο σπίτι από τότε που ήμουν μωρό. Θυμάμαι να ταξιδεύουμε με το αυτοκίνητο και να τραγουδάει Μπίγαλη, Βοσκόπουλο και με εντυπωσίαζε. Για εμένα το θέατρο και η μουσική συμβαδίζουν μέσα μου» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όσο για το πότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Από μικρή μού άρεσε να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Ως πιτσιρίκα μάζευα ξαδέλφια, θείους, γονείς και φτιάχναμε παραστάσεις. Στα 15 μου πήγα πρώτη φορά στο Θέατρο Τέχνης, είδα τη Ρένη Πιττακή να παίζει τη Γέρμα και όταν άκουσα στο τέλος της παράστασης το χειροκρότημα, ένιωσα σαν να γκρεμίζεται ο κόσμος μου. Τόσο πολύ με είχε συνεπάρει. Τότε είπα «θα γίνω ηθοποιός, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Read More

And More