Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή θέλησε να τοποθετηθεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την ποινή που επέβαλε στο δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιασμού. (δες εδώ την ποινή που επιβλήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη)

«Χθες ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ημέρα, βγήκε η απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε σχέση με την απόφαση, είναι ότι αν νομίζει ο κόσμος εκεί έξω ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο στόχος πάντα για μένα, και θα μιλήσω μόνο προσωπικά, ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσει η κακοποιητική δράση κάποιων ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε, «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δε δικαιώθηκε. Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω, δεν ξεχνώ και θα γίνω πάρα πολύ σκληρή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι να βγει η απόφαση έριξαν πολλή λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως, “όταν θα αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές».

Δες παρακάτω όσα είπε στην εκπομπή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride και προβλήθηκαν από το «Πρωινό μας»:

 

Read More

And More