Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της! [pic]

Μία ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού η πρωτότοκη κόρη της συμπλήρωσε σήμερα τέσσερα χρόνια ζωής. Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο και πορεύονται ευτυχισμένοι μέσα σε αυτή. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 4χρονη Λυδία και την 1,5 έτους Ηλέκτρα, οι οποίες αποτελούν την προτεραιότητα της ζωής τους.

Η περήφανη μαμά θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη της για τα γενέθλια της και έτσι έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσιεύοντας λοιπόν μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία η εορτάζουσα Λυδία είναι ακόμη μωρό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκίνησε τους διαδικτυακούς φίλους της με τα λόγια της.

“Καμιά λέξη δεν περιγράφει την αγάπη μας. Καμία φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει τη συγκίνηση που νοιώθω όταν σε κρατάω αγκαλιά. Κόρη μου, ομορφιά μου, παντοτινή μου αγάπη, εύχομαι να είμαι ικανή και γερή για να σε κρατάω ασφαλή και να σου μάθω όλα τα σωστά πράγματα… Χρόνια πολλά Λυδιάκο μου.. The big 4”, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δες την φωτογραφία:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της!

Read More

And More