Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά Χρήστο Λούλη: “Λέει μπούρδες”!

Το βράδυ της Τετάρτης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στην καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” και ήταν άκρως αποκαλυπτική! Μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για την ενόχλησή της από τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη στην προηγούμενη εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή.

Με αφορμή λοιπόν την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν η ίδια τα κάνει όλα τέλεια στη ζωή της και την άποψή του ότι είναι μια καλή ηθοποιός, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απαντά: Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δεν θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά. Τις προάλλες έβλεπε το τρέιλερ και λέω “κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;” και λέω θα κάτσω να δω την εκπομπή και θα ετοιμάσω μια καλή απάντηση.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει μετά το τέλος της συνέντευξής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις, δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Δεν τιμά τον ίδιο. Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει.

Χωρίς να θέλω να τον θίξω γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά λέει μπούρδες. Τον έχω δει σε παραστάσεις και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός. Αλλά εγώ όσους ηθοποιούς μεγάλους έχω γνωρίσει, που είναι εξαιρετικοί, δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο, τον βγάζω απ’ έξω. Οι ηθοποιοί που είναι πολυ cool είναι και καλοί ηθοποιοί ταυτόχρονα. Δηλαδή εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν τέτοια θέματα. Εγώ πέρασα ωραία με αυτή τη συνέντευξη γιατί μου άφησε μια αστεία γεύση», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Read More