Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξεκίνησε τις βουτιές στην θάλασσα – Οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Tον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών θέλησαν να εκμεταλλευτούν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της Φώτης Μπενάρντο. Η όμορφη ηθοποιός και ο αγαπημένος της απολαμβάνουν να κάνουν πράγματα μαζί και να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλο.

Παρά το γεγονός πως είναι αρκετά χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει και δυο πανέμορφες κόρης, την Ηλέκτρα και την Λυδία, οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που η όμορφη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τον θαυμασμό και τα συναισθήματα που νιώθει για τον ταλαντούχο μουσικό αφού στο πρόσωπό του έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο.

Από την άλλη, ο Φώτης που δεν αγαπά και τόσο τα φώτα της δημοσιότητας φροντίζει να εκφράζει την αγάπη του πιο διακριτικά και να στέκεται πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του στηρίζοντας και θαυμάζοντάς την.

Σήμερα οι δυο τους αποφάσισαν να απολαύσουν ένα μπάνιο στη θάλασσα και επί τη ευκαιρία έβγαλαν και μερικές φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Είναι κι αυτές οι μέρες που παίρνεις δύναμη από εκείνη την “άγκυρα” που αφήνεις σε συγκεκριμένες στιγμές και σε μέρη που έχεις νοιώσει ευτυχία και γαλήνη..” είναι η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της.

Read More

And More