Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε”!

Μια συνέντευξη στην οποία αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να έχει παντρευτεί κρυφά, έδωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η σέξι ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο, για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι έχει παντρευτεί κρυφά δεν μίλησε με σαφήνεια, αλλά η απάντησή της ήταν… πολλά υποσχόμενη…Αυτό που απάντησε με σιγουριά είναι πως είναι πολύ ερωτευμένη

/
Τι είπε για τις φήμες περί μυστικού γάμου αλλά και για τον σύντροφό της

Πάντως, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι έχεις παντρευτεί κρυφά. Ποια είναι η αλήθεια; Πολλά έχω ακούσει να λέγονται κατά καιρούς. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως αν παντρευτώ θα το μάθετε πολύ αργότερα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ανακοίνωναν ποτέ το γάμο τους, ούτε πρόκειται ποτέ να δείτε φωτογραφίες από το Μυστήριο.

Δηλαδή, θα μπορούσες να είχες παντρευτεί και να μην το αποκάλυπτες, ακόμα και αν σε ρωτούσαν σε μία συνέντευξη; Ναι, φυσικά! Θα μπορούσα να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε! Δεν μου αρέσει να εκθέτω την προσωπική μου ζωή και όσοι είναι στον χώρο των media νομίζω ότι το γνωρίζουν πια. Πριν από μερικές εβδομάδες, επικοινώνησε μαζί μου μία δημοσιογράφος από ένα έντυπο και μου πρότεινε να κάνω μία φωτογράφηση με μαγιό. «Τι εννοείς;» την ρώτησα και τελικά μου εξήγησε ότι ήθελε να πάω σε μία παραλία και να ειδοποιήσει έναν φωτογράφο για να με τραβήξει, για να φαίνεται σαν παπαρατσική. Εγώ αυτό δεν θα το έκανα ποτέ! Ακόμα και όταν με «συνέλαβαν» κάποιοι παπαράτσι, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μη δημοσιευθούν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Παρακάλεσα, έβαλα δικηγόρο, δεν κατάφερα τίποτα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που κάποια Μέσα μου στερούν αυτό το δικαίωμα, θα προστατέψω την προσωπική μου ζωή, όσο περισσότερο μπορώ. Δεν μου αρέσει να είμαι προϊόν των Μέσων. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Και μάλιστα στο facebook έχω ανεβάσει και φωτογραφίες με τον αγαπημένο μου. Αλλά αυτό έγινε επειδή ήταν δική μου επιλογή και όχι κάποιων άλλων.

Τι διαθέτει αυτός ο άντρας που σε έκανε να ξεχάσεις το παρελθόν; Είμαι ερωτευμένη και ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου, μου προσφέρει πράγματα που δεν μου προσέφερε ποτέ κανένας. Είναι μαγικό να κοιτάς έναν άνθρωπο στα μάτια και να σε κοιτάει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, να σου δίνει απλόχερα, χωρίς να του έχεις ζητήσει το παραμικρό ή να έχεις δείξει έστω ότι χρειάζεσαι κάτι. Είναι μαγικό αυτό που ζω!

Read More

And More