Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο σύζυγός της είναι πάντα στο πλευρό της! Την καμάρωσε στο θέατρο [pics]

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Η Παριζιάνα” που ανεβαίνει στο θέατρο Broadway. Η γνωστή ηθοποιός μετά από ένα διάστημα αποχής από το θέατρο, αφού είχε κάνει focus στην οικογένειά της, επέστρεψε δυναμικά, γεγονός που την έχει ενθουσιάσει! Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει κάθε παράσταση στο έπακρο, αφού συνδυάζει τις δύο της μεγάλες αγάπες: την υποκριτική και το τραγούδι.

Πέρα από μία άψογη επαγγελματίας, η ηθοποιός είναι σύζυγος και μανούλα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της, με τις δύο κόρες τους να αποτελούν την μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι full in love με τον Φώτη Μπερνάντο και αυτό ισχύει φυσικά και για εκείνον.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο θέατρο Broadway. Ο Φώτης Μπερνάντο βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην την καμαρώσει και στο θέατρο! Οι δυο τους πόζαραν ευδιάθετοι στο φακό μετά το τέλος της παράστασης, με τις τρυφερές ματιές να είναι ολοφάνερες!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More