Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι ευχές για την γιορτή της κόρης της Λυδίας!

Τα κορίτσια της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που δεν χορταίνει την οικογενειακή ευτυχία που ζει στο πλευρό του αγαπημένου της Φώτη Μπερνάντο και των δυο κοριτσιών της: της Λυδίας και της Ηλέκτρας.

Η μεγάλη κόρη της μάλιστα, έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και μπορεί φέτος να μην έχει μεγάλα πάρτυ με φίλους, αλλά έχει δεκάδες ευχές από αγαπημένα πρόσωπα. Και φυσικά από το πρωί στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού επικρατεί εορταστικό κλίμα για χάρη της μικρής της πριγκίπισσας.

Με αφορμή, λοιπόν, την γιορτή της Λυδίας της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε στο instagram δυο φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της και ευχήθηκε στην μικρή της με τον πιο τρυφερό τρόπο.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται μαζί σου. Λυδία μου. Χρόνια πολλά στο πιο αγαπημένο μου όνομα απ’ όλα. Σήμερα θα αγκάλιαζα τη λατρεμένη μου γιαγιά, τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου, αλλά επειδή είναι πια άγγελος, αγκαλιάζω την κόρη μου και εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να της μοιάσει», έγραψε συγκινημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Read More

And More