Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες βουτιές με τις κόρες της στη θάλασσα- Φωτογραφίες

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάρντο και τις κόρες τους έκαναν μία απόδραση.

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των διακοπών της ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, καθώς ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις όμορφες στιγμές που περνούσε με την οικογένειά της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να μην αποκάλυψε το μέρος που επέλεξε να επισκεφθεί με τον αγαπημένο της και τις κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα, όπως θα δεις όμως, οι τέσσερίς τους πέρασαν τις περισσότερες μέρες δίπλα στη θάλασσα.

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει επίσημα, ωστόσο η ίδια εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών και απόλαυσε τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα μαζί της με τις κόρες της. Μάλιστα, η γλυκιά μανούλα είχε επιλέξει ασορτί μαγιό και για τις τρεις τους.

«Τα πήρε όλα η θάλασσα και άφησε στη θέση τους άπλετη χαρά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Read More

And More