Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι selfies με τον Φώτη Μπερνάντο και το τρυφερό μήνυμα για την επέτειό τους!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερναντο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η ηθοποιός και ο μουσικός έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, με δύο υπέροχες κόρες τις οποίες υπεραγαπούν και τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Πηνελόπη και τον Φώτη, όπως αποκάλυψε η πρώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει την συμπλήρωση έξι χρόνων από την ημέρα που βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού και αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Όπως συνηθίζουν από τότε, βρέθηκαν και φέτος στον ίδιο μέρος και ήπιαν τον καφέ τους, ενώ έβγαλαν δύο selfies, τις οποίες έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η -ξανθιά πλέον- Πηνελόπη.

“First date anniversary. Κάθε χρόνο πίνουμε καφέ στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα… 6 χρόνια μαζί, 4 χρόνια παντρεμένοι, 2 κόρες και τόσα, τόσα, άλλα. let the party week begin!!! #sohappy #6yearsanniversary #firstdate #couplegoals #thebenardos #unconditionallove #youandme #rocknrollers #2peasinapod #blondies”, έγραψε στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους followers της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More