Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι τρυφερές ευχές για τα 3α γενέθλια της κόρη της! [pics]

Σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της βρίσκεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού ο ερχομός της δεύτερης κόρης της έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία με τον καλύτερο τρόπο. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο ήθελαν πολύ να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην Λυδία και αυτό έγινε στις 16 Νοέμβρη του 2018. Η μικρή, που πλέον είναι 3 μηνών, απολαμβάνει την αφοσίωση τόσο των γονιών της όσο και της αδερφής της.

Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού είχε χθες τα γενέθλιά της και οι γονείς της της έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη. Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μία εντυπωσιακή τούρτα με τη Minnie mouse περίμενε την Λυδία, η οποία ξετρελάθηκε από τη χαρά της μόλις την είδε. Παράλληλα, η Πηνελόπη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό κάποιες φωτογραφίες από τις μέρες που η μικρή ήταν μωρό, γράφοντας:

“Χρόνια πολλά στο πλάσμα που με μία μόνο λέξη με κάνει ο, τι θέλει.
Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια. Ζω για να σε δω μεγάλη και τρανή…Σου εύχομαι δύναμη, χαρά, αγάπη, τύχη, υγεία, γαλήνη και ψυχραιμία… Θα σε προετοιμάσω γι αυτή τη ζωή όσο καλύτερα μπορώ… Σ’αγαπώ. Δεν μπορώ τίποτα άλλο να πω, πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο”.

Read More

And More