Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά μέσα στο καινούργιο τους σπίτι

Mια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το νέο της σπίτι θέλησε να μοιραστεί σήμερα με τους διαδικτυακούς της φίλους η Πηνελοπή Αναστασοπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός που πέρασε ένα καλοκαίρι περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τον Ορέστη Τζιόβα για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης “Νυφικό κρεβάτι” στην οποία πρωταγωνιστούν, μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι.

Η διαδικασία της μετακόμισης φυσικά δεν ήταν εύκολη ούτε για εκείνη αλλά ούτε και για τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δεν άφηναν πολύ ελεύθερο χρόνο. Τώρα όμως που έχουν όλα τακτοποιηθεί, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να το γιορτάσει με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε την ηθοποιό με τον επιτυχημένο μουσικό να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί κρατώντας στους ώμους τους τις κόρες τους Λυδία και Ηλέκτρα.

“Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με πολύ αγωνία, μακριά ο ένας απ’ τον άλλο για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το σπίτι των ονείρων μας… Κάθε μέρα όμως όσο δύσκολη κι αν ήταν οραματιζόμασταν τη μεγάλη εικόνα, Αυτή την εικόνα.

Να είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ενωμένοι και αγαπημένοι. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν σ’αυτο το ταξίδι. Και ήσασταν πολλοί. Φίλοι παλιοί και άνθρωποι που έγιναν φίλοι με την ουσιαστική έννοια της λέξης
. Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Read More

And More