Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον πατέρα του παιδιού της [pics]

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο είναι ένα ροκ ζευγάρι! Είναι μαζί 4 χρόνια και μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε στιγμή από τις πρώτες μέρες του έρωτά τους. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού που έχει γίνει και η απόλυτη προτεραιότητά τους. Οι στιγμές που αφήνουν την 20 μηνών Λυδία είναι ελάχιστες είτε γιατί έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε γιατί αποφασίζουν να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους.

Σε μία από τις σπάνιες βραδινές τους εξόδους τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός. Το ζευγάρι απόλαυσε ρομαντικό δείπνο στο bar restaurant “Επτά7” στο Μοναστηράκι. Φάνηκε να μην ενοχλήθηκαν από τα φλας παρόλο που και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να μην δίνουν τροφή στα δημοσιεύματα.

Η βραδιά αυτή ήταν άλλωστε ένα από τα λίγα μικρά διαλείμματα τις Πηνελόπης Αναστασοπούλυ από το φορτωμένο της πρόγραμμα και δεν θα άφηναν τίποτα να τη χαλάσει. Η ηθοποιός έχει καθημερινά γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1“4χχχ4” στην οποία πρωταγωνιστεί και συμμετέχει στην θεατρική παράσταση “Γδύσε τη μαμά” στη θεατρική σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Δες φωτογραφίες από το ρομαντικό τους δείπνο!

Read More

And More