Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Συνεχίζει να θηλάζει την 18 μηνών κορούλα της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, μιας και πριν ενάμισι χρόνο έγινε και μανούλα. Η ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία, στο πλευρό του συζύγου της, Φώτη Μπερνάντο και της κόρης τους, Λυδίας. Μάλιστα, αυτή την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει, καθώς εκτός από την ανατροφή της κόρης της, έχει αναλάβει και να ανακαινίσει και το σπίτι της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Real News μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της, ξεκίνησε τις δουλειές για το σπίτι: “Οι διακοπές τέλειωσαν για εμάς. Πήγαμε στην Ελαφόνησο και περάσαμε υπέροχα. Αυτές τις μέρες ανακαινίζουμε το σπίτι μας. Ευτυχώς, με βοηθούν με τη μικρή οι γονείς και ο σύζυγός μου”.
Στην συνέχεια, η σέξι ηθοποιός, με το άκρως χυμώδες κορμί και καμπύλες που θα ζήλευαν πολλές, αναφέρθηκε και στο σώμα της, δίνοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα στις απανταχού μαμάδες. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, συγκεκριμένα, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στις νέες μητέρες που ντρέπονται να βγουν στις παραλίες με μαγιό. “Με τα κιλά δεν έχω θέμα – κιλά είναι, χάνονται. Αν οι γυναίκες έχουν άντρες που τις αγαπούν, αν υπάρχει έρωτας, όλα γίνονται. Ο άνδρας σε αγαπάει περισσότερο μέσω του παιδιού. Οι γυναίκες, ωστόσο, δεν πρέπει να αφήνουν τον εαυτό τους. Και ναι, να βγαίνουν στις παραλίες με τα κιλάκια τους, να φορέσουν το ωραίο τους μαγιό! Άλλωστε, όσο περνούν τα χρόνια, το γυναικείο πρότυπο επιστρέφει σε πιο φυσιολογικό πλαίσιο και όχι στο ανορεκτικό. Και οι γυναίκες που έχουν πάρει κιλά μπορούν να επιστρέψουν”, σχολιάζει στην εφημερίδα.
Η ταλαντούχα ηθοποιός και νέα μητέρα, μάλιστα, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι θηλάζει ακόμη την 18 μηνών κορούλα της, Λυδία, αλλά και πως με τον σύζυγό της θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους: “Θηλάζω ακόμη. Θηλάζω εδώ και 18 μήνες. Μου αρέσει, δεν με κουράζει σε κάτι. Ούτε την νύχτα που με ξυπνάει. Μου αρέσει” και συνεχίζει “Θα θέλαμε και δεύτερο και τρίτο παιδί. Όποτε προκύψει, δεν το σχεδιάζουμε!”

Read More

And More