Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα σχέδια μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη – «Κάνω ό,τι μπορώ για να μετοικήσω εκεί»

Για τα φετινά Χριστούγεννα αλλά και την επιθυμία της να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά της μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

«Τα Χριστούγεννα για μένα είναι ευκαιρία για γιορτή. Φέτος είμαι τυχερή. Ο Φώτης (Μπενάρντο) είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε γιορτές εκεί με την οικογένειά του. Θα είμαστε με τα παιδιά και αυτό είναι μια πολύ ωραία συνθήκη για εμάς» δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως θα περάσει τις γιορτές με τον σύζυγό της και τις δυο κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα.

Αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς εκεί ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί. Κι αυτή είναι μια συνθήκη που τη χαροποιεί ιδιαιτέρως μιας και όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια μέσα από ανάρτηση που είχε κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram, «η ζωή της στη Θεσσαλονίκη είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό».

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Reallife εξομολογείται πως επιθυμία της είναι να μετακομίσει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα.

«Θέλω να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να μετοικήσω τα επόμενα χρόνια» λέει χαρακτηριστικά.

Read More

And More