Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της Έρρικα Μπρόγιερ

Η Έρρικα Μπρόγιερ “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Ιανουαρίου, έπειτα από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Η πασίγνωστη ηθοποιός και χορεύτρια αυτή τη σεζόν συμμετείχε στην παράσταση “Η Παριζιάνα” στο θέατρο Broadway, κάνοντας μια guest εμφάνιση.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά επέστρεψε στην “Παριζιάνα” 50 χρόνια μετά το τέλος της ομώνυμης ταινίας που γνώρισε τεράστια επιτυχία! Συνεπώς, ο ξαφνικός χαμός της βύθισε στη θλίψη πέρα από την οικογένειά της, τους συναδέλφους της στην παράσταση αλλά και όλο τον κόσμο που τη θαύμαζε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία γνώρισε την Έρρικα Μπρόγιερ κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση “Η Παριζιάνα”, θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από κοινές στιγμές τους.

“Είναι τρελό πόση διαφορά μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή σου μέσα σε λίγους μήνες. Έτσι ξαφνικά… Κι ας μη σου άρεσαν τα μαλλιά μου, με έχρισες καινούρια Ελενίτσα με περίσσια αγάπη…Μικρό κοριτσάκι στην ψυχή, στο σώμα μιας υπεροχής κυρίας… Πόσο λυπάμαι…”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αδυνατεί να πιστέψει ότι η Έρρικα Μπρόγιερ “έφυγε” από τη ζωή.

Read More

And More