Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι αναφέρει μέρος της καταγγελίας της κατά πασίγνωστου ηθοποιού;

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν χθες στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών), όπως έγινε γνωστό, τον πασίγνωστο ηθοποιό για αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια. Αποσπάσματα από τις καταγγελίες της Παπαχαραλάμπους και της Δροσάκη διαβάστηκαν σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναμφίβολα, ανατριχιάζουν.

Χωρίς να αναφερθούν πολλές λεπτομέρειες, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ έφερε στο φως της δημοσιότητας μέρος της καταγγελίας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει ένα περιστατικό που συνέβη το 2005, όταν ήταν 28 ετών και πήγε σε συνάντηση για συνεργασία με τον πασίγνωστο ηθοποιό.

«Όταν έφτασε ο καταγγελλόμενος στο κτήριο ήμασταν μόνοι, μπήκαμε στο καμαρίνι, κλείδωσε την πόρτα και ένιωσα άβολα. Με ρώτησε πράγματα για εμένα. Όταν καταλάβαινε ότι αισθανόμουν άβολα, αυτό τον εξίταρε ακόμα περισσότερο. Τρομοκρατήθηκα, έκανα ότι δεν καταλάβαινα» σημειώνεται στην καταγγελία της στο ΣΕΗ.

Δες το βίντεο:

Read More

And More