Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τρυφερές στιγμές με τις κόρες της μέσα στο σπίτι [pics]

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, την οποία εν μέσω καραντίνας έχουν άφθονο χρόνο να τη χαρούν. Το γνωστό ζευγάρι βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα δύο κορίτσια του, Λυδία και Ηλέκτρα, και απολαμβάνει ξέγνοιαστες και πολύτιμες στιγμές καταμεσής μιας πολύ δύσκολης περιόδου για τη χώρα. Σύσσωμη η οικογένεια έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στους ανάλογους ρυθμούς της ζωής.

Ωστόσο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προσπαθεί να μην πτοείται από την κατάσταση που επικρατεί με την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού και να κάνει focus στα θετικά. Η ίδια καθημερινά βρίσκει τρόπους να περνά δημιουργικά το χρόνο της μαζί με τα δύο κορίτσια της δοκιμάζοντας συνεχώς νέα πράγματα. Παιχνίδι, ζωγραφική, χορός, μαγειρική είναι μερικές από τις καθημερνές ασχολίες τους.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ως λάτρης του Instagram, ενημερώνει τακτικά τους followers της για το πώς περνούν τις ώρες τους στο σπίτι δημοσιεύοντας, μεταξύ άλλων, τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδιά της.

Δες φωτογραφίες:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια της!

Read More

And More